zkus šablony v příloze. Jde o překlad Magento šablon co se měli stát součástí české lokalizace, kterou jsme vydali před nějakou dobou. Třeba do budoucna přibude.
Šablony v příloze je potřeba nakopírovat do složky app/locale/cs_CZ/template/
Když by byl problém s umístěním pak lze kód šablon přímo nakopírovat přes admin rozhraní Systém > Transakční emaily.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat
link na logo je třeba změnit pro novější verze magento, nebo je potřeba vytvořit složku images v kořenovém adresáři a vložit tam logo s názvem: logo_email.gif
Ahoj, tak jsem si nahrál emaily přímo do složky jak je popsáno výše a po nahrání nechodí ani AN ani CZ emaily . Emaily se mi také už neobjevuji v adminu v sekci transakční emaily, když dám nahrát šablonu. Když se kouknu na FTP do složky, tak tam jsou. Nevíte co s tím ? Nahrál jsem CZ emaily i do složky en_US a také nic. Moc díky za radu poradu
Celkem je online 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut) Nejvíce zde současně bylo přítomno 59 uživatelů dne čtv 08. pro 2011 16:12:12
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků